Despre KARAN

Cine suntem?

Karan - consultanta de afaceri

A fost infiintata in 2005, cu scopul de a oferi clientilor sai servicii de consultanta pentru afaceri si management, servicii profesionale de consultanta juridica, servicii de administrare de personal, servicii salarizare si consultanta in domeniul resurselor umane, servicii de property and facility management, oferind solutii rapide si flexibile.

Avem o gama larga de servicii pentru persoane juridice, incepand de la consultanta cu priviere la pasii de urmat in momentul infiintarii unei companii, continuand cu organizarea diferitelor categorii de persoane juridice, obtinerea de credite sau consultanta privind cumpararea de bunuri in leasing si terminanad cu consultanta privind incetarea personalitatii juridice.

Intr-un peisaj legislativ in continua schimbare Societatea Karan, poate fi consultantul personal al potentialilor sai clienti pe probleme de legislatia muncii precum si administratorul resurselor umane.


Echipa noastra

Echipa noastra, formata din specialisti in domeniul administrarii de proprietati, al resurselor umane si din consilieri juridici, este preocupata permanent de rezolvarea problemelor prin metode noi si eficiente.